Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vysledky testu Jsi jako jedna.........

26. 10. 2006

Výsledky:

Level přátelství

a, b, c

1. 1, 2, 3

2. 2, 3, 1

3. 1, 3, 2

4. 3, 1, 2

5. 2, 1, 3

Level krásy

6. 1, 2, 3

7. 3, 1, 2

8. 1, 2, 3

9. 2, 1, 3

10. 3, 2, 1

Level budoucnosti

11. 1, 3, 2

12. 2, 1, 3

13. 3, 2, 1

14. 1, 3, 2

15. 2, 3, 1

15 - 25 bodů:

ObrazekS Alyssou Milano neboli Phoebe by sis mohla podat ruce! Jste si vážně hodně podobné. Stejně jako ona se snažíš žít podle nějakých pravidel. Dodržuješ životosprávu, ráda sportuješ a miluješ chvíle se svou rodinou. To na kamarádky si už tolik času neuděláš a většinou se spokojíš s nějakou esemeskou, aby se neřeklo. Zbožňuješ děti a jednou bys jich chtěla mít celé ,,stádečko". Jsi stejně jako Alyssa nesobecká a klidně by ses rozdala. Máš strach z mořských hlubin a respekt z nadpřirozena, v které samozřejmě jako správná čarodějka věříš. Neschází ti talent, který však zanedbáváš. Nejlépe je ti ve tvém vlastním světě nebo ve vaně, kde ráda relaxuješ obklopená vůní aromatického olejíčku.

26 - 35 bodů:Obrazek                

Víš jistě, že nejste s Holly Marií Combs alias Piper ségry? Protože ona také tak ráda velí a rozhoduje nejen za sebe, ale i za ostatní - jako ty. Jednou budeš díky těmto schopnostem skvělou šéfkou nebo hlavou rodiny. S kariérou to budeš mít s Holly taky podobné. Úspěch ti sice udělá radost, ale když se nedostaví, tak tě to nepoloží. Jsi pohodářka, kterou jen tak něco nezlomí. Ze všeho nejradši se obklopuješ zvířaty, která tě nikdy nezklamou. S kámoškama pokecáš ráda, ale že by to muselo být denně? Společnosti se nevyhýbáš a na večírcích to dokážeš pořádně rozbalit. Děláš všechno tak, aby ses na sebe mohla podívt do zrcadla, a jakákoliv faleš je ti cizí. Zkrátka to samé co Holly!

36 - 45 bodů:

ObrazekS rose McGowan řečenou Paige jste si tak podobné, jako byste si z oka vypadly! Jsi temperamentní, silná osobnost se sklony k výstřednímu chování. Miluješ extravagantní módu, výraznou barvu rtěnky a děsně ráda hřešíš. Občas se chováš spíš jako kluk a stejně tak dokážeš být necitelná až zlá. Romantika ti nic neříká, jsi rebelka, která sama balí kluky, a kčarodějnici máš z celé trojice jasně nejblíž. Rány vracíš okamžitě, a jak můžeš, porušíš nebo obejdš zaběhlá pravidla. Miluješ tajemno, horory, hluboké výstřihy, a jestli něčemu věříš, pak jsou to náhody! S Rose toho máš opravdu až moc společného. Klika, že se už Marylin Manson stihl oženit. Ještě bys mu popletla hlavu stejně jako kdysi ona.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Test

(Fany, 22. 11. 2009 18:55)

Prosím, máš ještě ten časopis? Mohla bys ho okopírovat a dát ho sem?